Collageen-therapie

Home / collageen-therapie
 

Collageen therapie maakt de huid weer jong en elastisch

Pijnlijke en risicovolle behandelingen om er jonger uit te zien zijn niet langer van deze tijd. Dankzij de moderne wetenschap is huidverjonging met een huidvriendelijke en pijnloze behandeling nu voor iedereen mogelijk.

Wat is collageen?

Het verjongingsproces van de huid is voor een groot deel afhankelijk van de lichaam eigen stof 'collageen'. Naarmate een mens ouder wordt neemt de aanmaak van deze stof af. Hierdoor duurt het steeds langer voordat oude huidcellen worden vervangen door nieuwe. De huid zal daardoor minder elastisch aanvoelen en er wat wij noemen, ouder uit gaan zien.

Grensverleggende therapie

Als de natuurlijk verjonging van de huid het min of meer laat afweten, of als je er toch weer even wat 'frisser' uit wilt zien, dan biedt collageen therapie de uitkomst. Het lichamelijke verjongingsproces wordt aangevuld met een reeks specialistische behandelingen die door de schoonheidsspecialiste worden uitgevoerd. Deze zachte en ontspannende behandelingen zorgen dat collageen de juiste plaatsen in de huid bereikt.

Een echte en natuurlijke jonge huid

Bij de een zal het resultaat van een behandeling sneller zichtbaar zijn dan bij de ander. Dit heeft voornamelijk te maken met de leeftijd van de persoon en de staat waarin de huid verkeert. Een ding is zeker, de huid wordt daadwerkelijk en via een natuurlijke weg jonger. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Schoonheidssalon Cosmeaderm

Schoonheidssalon Cosmeaderm is een gespecialiseerde praktijk voor huidverbetering. Onze praktijk is gevestigd in Enschede, gelegen in de natuurschone provincie Overijssel. Wij worden bezocht door cliƫnten afkomstig uit heel Nederland. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze schoonheidssalon.

Bent u toe aan een rustgevende en verjongende verzorging van uw huid? Neem dan gerust contact met ons op. Een schoonheidsspecialiste legt u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.